Udgivet i

Kontakt Magtenbølle Honning & Mjød

Vi afholder rundvisning i bryggeri og på vores naturgrund samt smagsprøvninger her på vores spændende sted i Magtenbølle, kontakt os for et godt tilbud.

Vi tilbyder kurser i brygning af mjød, øl eller cider. Har i adgang til eksempelvis et skolekøkken og store gryder, mindst en 8 liters gryde og en kogeplade pr. deltager, så kan vi tilbyde et kursus i mjød- eller øl-brygning. Cider-brygningskursus i æblesæsonen afholder vi i det omfang, der er behov for det, gerne her i Magtenbølle.

Else Marie tilbyder håndlæsning  og er populær at få ud til fødselsdage, polterabend, veninde komsammen og lignende steder.

Vi har også minigrise, små kælegrise der er bare så søde, så de ikke er til at stå for. Kontakt Else Marie på telefon : 2013 5492 eller mail: elsemarieeventyr@msn.com , hvis du vil vide mere om minigrisene.

Else Marie er også fortæller, hun kommer ud på skoler, børnehaver, biblioteker, foreninger eller andre steder og fortæller en god historie, kontakt Else Marie på telefon : 2013 5492 eller mail: elsemarieeventyr@msn.com , se mere her om fortælleren Else Marie og hendes minigrise : “Fortæller og minigrise”

Adresse, åbningstider, links m.m.
Her bor vi:

Her bor vi: Magtenbøllevej 78, Vissenbjerg
Magtenbølle Honning & Mjød
Magtenbøllevej 78
5492 Vissenbjerg
tlf. 2086 5492 eller 2013 5492
mail: klaus@magtenboelle.com eller elsemarieeventyr@msn.com
CVR: 34129657

Vores åbningstider er temmelig fleksible, som regel er vi hjemme om eftermiddagen, men ring inden du tager hjemmefra, hvis du vil være sikker på at træffe os.

Bisværme og hvepse henter vi ikke.
Hvert år bliver vi kontaktet af personer, som har fået en bisværm eller et hvepsebo i haven eller inde i huset. Det skal undertreges, vi tager ikke ud og henter bisværme eller fjerner hvepsebo. Det er der til gengæld mange andre gode biavlere der gør. Danmarks Biavlerforening administrerer en sværm-henterliste med ca. 800 biavlere fordelt i hele landet, som gerne vil hente en bisværm og nogen af dem fjerner også hvepse, mod rimelig betaling.

Magtenbøllevej 78, Vissenbjerg
Magtenbølle Honning & Mjød, Magtenbøllevej 78, Vissenbjerg

Her er et link til sværmhenterlisten: sværmhenter